Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ανεκδοτάκι … τυχαίο και όχι ατυχηματαίο ...

Ο Ηλίας ο Κώστας , ο Σάββας , ο Χρήστος και ο Γιώργος ήταν πυροσβέστες με αγάπη και μεράκι ΑΠΥΘΜΕΝΟ για το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ τους .
Έπιασε φωτιά το «παιδικό ερασιτεχνικό ΘΕΑΤΡΟ » της Πόλης και τρέχουν για να σώσουν τα παιδιά ( ξέχασα να σας πω και το χειρότερο : ότι ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι το οίκημα του Θεάτρου δεν πληρούσε καμία μα καμία νόμιμη προϋπόθεση λειτουργίας και δεν είχε ούτε πυρασφάλεια και ο εργολάβος που το έφτιαξε ήταν και λιγάκι Λιγουράκης - Τσιφουτάκης με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν ΟΛΟΙ αλλά τέλος πάντων …)
Το ΘΕΑΤΡΟ ήταν πολύ «Εθνικό» είχε κινεζάκια, μαυράκια κλπ..
Ανεβαίνει ο Ηλίας ο πιο θαρραλέος πάνω στην αίθουσα που ήταν τα παιδάκια και ο Κώστας με τον Σάββα και τον Γιώργο από κάτω κρατούν το "σεντόνι" για να πέφτουν τα παιδιά ένα-ένα μπας και τα σώσουν , ενώ ο Χρήστος ψάχνει να βρει γιατρό.
Αρχικά ρίχνει ο Ηλίας ένα μαυράκι, το βλέπουν ο Κώστας , ο Σάββας , ο Χρήστος και ο Γιώργος και τραβούν το σεντόνι παραδίπλα , και σκοτώνεται το παιδάκι.
Μετά ξαναρίχνει ο Ηλίας ένα μαυράκι, το βλέπουν ο Κώστας , ο Σάββας , ο Χρήστος και ο Γιώργος τραβούν το σεντόνι πάλι παραδίπλα , και σκοτώνεται και αυτό το παιδάκι.
Ρίχνει άλλα 3-4 μαυράκια ο Ηλίας και γίνεται το ίδιο οπότε με μια φωνή ΟΛΟΙ φωνάζουν :
- "Ρε Ηλία , ρίχνε τα καλά ρε συ, ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ...."
Οι φωτογραφίες των ηρωικών πυροσβεστών
του Ηλία , του Κώστα , του Σάββα , του Χρήστου και του Γιώργου μετά το τέλος της διάσωσης κόσμησαν τις ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ εφημερίδες .
 
(Σημ ) Αγαπητό μου φιλαράκι Σλουρπ - σήμερα έχασες ...
Τουλάχιστον 5 πυροσβέστες έχουν πολύ λιγότερο σάλιο από σένα
γιατί το ξόδεψαν σε υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να καλύψουν τα ακάλυπτα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.