Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Βρήκαμε τον κλώνο του Παπανδρέου!

"Απέναντι σε όσους λίγους, εξακολουθούν να επιχειρούν να κρατούν την Ελλάδα εγκλωβισμένη στο κακό της παρελθόν,επειδή αντλούσαν προνόμια,εξουσία,ακόμα και πλούτο εις βάρος των άλλων,ο «Καλλικράτης» φέρνει μια επανάσταση προς όφελος των πολιτών.
Πρέπει να αναδείξουμε πρόσωπα όπως ο Μάρκος Μπόλαρης και όλοι οι υποψήφιοί μας, που μπορούν να συγκρουστούν με κατεστημένα, λογικές, νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος".
Νίκος Τσακιρίδης στον politispierias

Οι εκλογές που έρχονται το Νοέμβριο είναι πολύ κρίσιμες, ακριβώς γι' αυτό: γιατί μέσα απ' αυτές, πρέπει να αναδειχθούν εκείνα τα πρόσωπα - όπως ο Μάρκος Μπόλαρης και όλοι οι υποψήφιοί μας - και εκείνες οι δυνάμεις, που μπορούν, θέλουν και πιστεύουν στην αλλαγή. Που μπορούν να συγκρουστούν με κατεστημένα, λογικές, νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος.
Απέναντι σε όσους λίγους, ακόμα και σήμερα, εξακολουθούν να επιχειρούν να κρατούν την Ελλάδα εγκλωβισμένη στο κακό της παρελθόν, απλώς επειδή αυτοί αντλούσαν προνόμια, εξουσία, ακόμα και πλούτο εις βάρος των άλλων, ο «Καλλικράτης» είναι ουσιαστικά ένα δημοψήφισμα.
Από την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΘ


slourpxion.blogspot.com Από οτι καταλάβατε φίλοι σλουρπιστές, ο Νίκος άρχισε να συγκρούεται με κατεστημένες αντιλήψεις, πριν ακόμα μπει στη μάχη των εκλογών. Πάντα οι νέοι άνθρωποι φέρνουν νέες αντιλήψεις στην πολιτική, αλλά να είναι προσεκτικότεροι γιατί τις ιδέες τους (ακόμη και τις ομιλίες τους) καμιά φορά τις "κλέβουν" οι από πάνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.