Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Δεν φταίει ποτέ ο Σάββας!

Αγαπητό pieria-gr
Η ανάρτησή σου με τίτλο "για όλα φταίει ο Χιονίδης" είναι προβοκατόρικη και αυτό το ύφος δεν σου ταιριάζει. Με το άλλο, (ξέρεις εσύ σλουρπ) τα πας καλύτερα.
Επειδή όμως εμείς έχουμε επιχειρήματα, θα απαντήσουμε γιατί δεν φταίει ο Σάββας, τον οποίον θεωρούμε και τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ από εποχής παγετώνων και κείθε
Δεν φταίει ο Σάββας για το αν παρκάρουμε στα πεζοδρόμια, διότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται στην οργανωμένη πόλη μας, αφού η δημοτική μας αρχή φρόντισε να τοποθετήσει κολονάκια και πολλά δέντρα στα πεζοδρόμια ώστε να μην μπορεί να παρκάρει αυτοκίνητο.
Δεν φταίει ο Σάββας αν κάποιοι αλήτες γράφουν συνθήματα, διότι δεν έχει αλήτες αυτή η πόλη, αλλά ακόμα κι αν είχε υπάρχει τόσο οργανωμένη προστασία από πλευράς δημοτικής αρχής, της δημοτικής περιουσίας, που όποιος το επιχειρούσε θα ήταν από χέρι καμένος.
Δεν φταίει ο Σάββας για το αν δεν ποτίζονται τα λουλούδια που φύτεψε μπρος στα μαγαζιά από τους μαγαζάτορες, διότι φρόντισε να τους δώσει ποτιστήρι, αλλά και να βάλει σύστημα αυτόματου ποτίσματος το οποίο λειτουργεί άψογα.
Για τα υπόλοιπα που κατά τη γνώμη σου φταίει ο Χιονίδης, δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε διότι δεν έτυχε να πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μας. Αν κατά τη γνώμη σου, σου κόβεται το φαγητό ή σούπα επειδή φταίει ο δήμαρχος, μην ξανα επιχειρείς να μαγειρέψεις. Αν νομίζεις οτι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε επειδή επίσης φταίει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ μας, άλλαξε ομάδα...
Εννοείται οτι οι πολίτες θα εμπιστευθούν το ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ και τους συνεργάτες του, αφού αυτή η πόλη σφύζει από πολίτες δραστήριους, οι οποίοι μόνο από τους "Πολίτες σε Δράση" εκφράζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.