Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Γροθιά στα τραστ των λουνα-παρκατζήδων!

Τέρμα στα τραστ των λουναπαρκατζήδων από ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ
Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκάλυψε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ στον Ευγένιο Ολύμπιο, σύμφωνα με το εγκυρότατο pieria-gr.blogspot.com
Αποκάλυψε γιατί δεν έχει το φετινο πανηγύρι Λούνα Παρκ για τα παιδιά! Μίλησε για το πώς κάποιοι προσπαθούν να χειραγωγήσουν πράγματα και καταστάσεις.
Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ πάντα ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ μίλησε για τραστ και δήλωσε οτι ο δήμος δεν εκβιάζεται και θα προστατεύει κάθε ευρώ του πολίτη!

slourpxion.blogspot.com Μπράβο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕ και ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ, διότι εσύ δεν υπέκυψες σε εκβιασμούς όπως άλλοι συνάδελφοί σου, σε άλλες χώρες και όχι στο νομό, που φιλοξενούν λούνα-παρκ. Μπράβο διότι εσύ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ όντως, δεν υπέκυψες όπως οι προκάτοχοί σου (τα προηγούμενα 60 χρόνια),στα τραστ των λουναπαρκατζήδων. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ που κατάφερες επιτέλους να διώξεις αυτά τα ανόητα παιδικά παιχνίδια από το πανηγύρι που ξεπαραδιάζανε τους γονείς. Μπράβο που ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΕΣ στον εκβιασμό που σου κάνανε με το ενοίκιο δίνοντάς στο δήμο μόνο 5.000ευρώ ημερησίως και όχι 10.000 όπως ήθελες εσύ.
Η πόλη σε ευγνωμονεί που μετά από 30 χρόνια έδιωξες από το πανηγύρι τα Λούνα-Παρκ και του έδωσες κύρος αντάξιο με εκείνο της ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.