Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

Το Μανιφέστο του pieria-gr

Η επανάσταση της κότας και το μανιφέστο
Με αφορμή τη συνεχή προσπάθεια κάποιων κύκλων, να μηδενίσουν και να μειώσουν το ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ της ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του πλανήτη και του ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ μας, το pieria-gr.blogspot.com προχώρησε στο δικό του μανιφέστο, απαντώντας σε όλους τους γελείους που προσπαθούν να πλήξουν την αξιοπιστία του.

Δεν έχει καμία σημασία για τους μόνιμους πεσιμιστές που ασκουν κριτική κακοπροαίρετη, καθώς τα βλέπουν όλα μαύρα και άραχνα...
Εντάξει, δεν τους ικανοποιούν οι... κόμβοι, είναι μικρά έργα αλλά ούτε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ -σε τέτοιες δύσκολες εποχές- έχουν καμιά σημασία!!!
Το να επιδειώκεις να μηδενίσεις ένα έργο, είναι αν μη τι άλλο, βλακώδες και αντιδεοντολογικό. Η δική μας αρχή είναι να "χειροκροτούμε" τα θετικά και τις προσπάθειες που γίνονται απ' όπου κι αν προέρχονται, από κάθε κομματικό μετερίζι, αρκεί να κερδίζει ο νομός και η πόλη.
Αλλά και να ασκούμε κριτική στα κακώς κείμενα. Αυτό κάναμε, κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε... ενυπόγραφα και αρσενικά...
Όχι σαν τις κότες, που απλά ρίχνουν λάσπη και ότι γίνει
pieria-gr.blogspot.com

Γνωρίζουμε αγαπητό pieria-gr οτι δεν αναφέρεσε σε εμάς, διότι εμείς πρώτοι γράψαμε οτι οι Σβορωνιότες θα πίνουν νερό στο όνομα του ΣΑΒΒΑ μας από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ που κάνει στην περιοχή τους.
Το μανιφέστο σου, θα μας έβρισκε απόλυτα σύμφωνους αν αντί για τη λέξη "χειροκροτούμε" έβαζες τη λέξη "γλείφουμε" η οποία είναι και πιο κοντά στην αλήθεια που υπηρετείς με συνέπεια.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.