Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ο πολιτισμός ποτέ δεν πεθαίνει στα ΚΑΠΗ της Πιερίας

Από πού θα πάρουν σύνταξη ορισμένες εμβληματικές μορφές του Πολιτισμού(;) στην Πιερία αν τυχόν καταρρεύσουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία;
Μα, από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους ή Οργανισμούς που διοικούν …από τον περασμένο αιώνα. Μοναδικό κίνητρό τους η άδολη αγάπη τους για τον πολιτισμό και τα δημιουργικά τους έργα προς όφελος των ψηφοφό…ε … των μελών των συλλόγων που εκπροσωπούν.
 Όλα τα άλλα που κατά καιρούς λέγονται για συλλόγους – σκαλοπάτια στην πολιτική ανέλιξη κάποιων, για ανέξοδη προβολή, για οικονομικά κελεπούρια κ.λ.π. είναι κοινές συκοφαντίες και ανόητες κουβέντες που αρθρώνονται από κακοπροαίρετους στα καφενοταβερνεία.
Πόντιοι, Βλάχοι, Καταφυγιώτες, Φεστιβαλικοί, κ.ο.κ. πρέπει να ευγνωμονούμε για την αγαθή μας τύχη τα φρέσκα μυαλά που μας διοικούν και να είμαστε έτοιμοι όταν ο καλός Θεός το αποφασίσει (και μόνον τότε) και χτυπήσει την πόρτα των προέδρων μας… να έχουμε έτοιμη την κατάλληλη και, ανάλογης εμβέλειας βέβαια, διάδοχη κατάσταση. Αμήν.
ΕΥ. ΚΑΡ.

slourpxion.blogspot.com Ευτυχώς η καταπληκτικοί μας άρχοντες φροντίζουν εκτός από ψωμί (και λάδι) και για τα θεάματα των υπηκοων τους, ειδικά αν αυτή είναι ψηφοφόροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.