Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ορκιστείτε παρακαλώ

Αποφασισμένοι να δώσουν σκληρή μάχη δηλώνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στηρίζοντας με όλες τους τις δυνάμεις τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης, που σήμερα, αύριο, μεθαύριο σε μια εβδομάδα ή το πολύ έως τα μέσα Νοεμβρίου θα πάρει το  χρίσμα από μια κάποια (ανα)αρμόδια επιτροπή.
Ρίγη συγκίνησης διακατέχουν τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που διαπιστώνουν ότι - με  ειλικρινή διάθεση για προσφορά στο κόμμα και στην κοινωνία - οι βουλευτές του κινήματος, θα τρέξουν μέρα και νύχτα, πόρτα – πόρτα, σοκάκι- σοκάκι, ραχούλα - ραχούλα, για να ανατρέψουν τον simply the best Σάββα.
Αψηφώντας κόπο και χρόνο, οι άξιοι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου  απαντούν έτσι αποστομωτικά σε όσους κακοπροαίρετους ισχυρίζονται ότι στηρίζουν υπόγεια, υπέργεια και πλαγίως τον απόλυτο Δήμαρχο μας.

Υ.Γ. Σάββα, κάνε τα κουμάντα σου. Οι Πασοκοάρχοντες, που -εξακριβωμένο - λένε πάντα και μόνο την αλήθεια, το δήλωσαν ξεκάθαρα: Δεν θα είναι μαζί σου….
ΕΥ. ΚΑΡ.

slourpxion.blogspot.com Δεν χρειάζεται να ορκιστούν οι βουλευτές για τη στήριξη στον Νίκο Μηλιώτη... θα τη δώσουν, διότι έχουν ιερό και όσιο! Γιατί να μην τη δώσουν! Σάμπως ο Σάββας τους έκανε κανένα ρουσφέτι και του το χρωστάνε;
Αλλά ότι και να κάνουν ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ με το αξεπέραστο έργο του, θα σαρώσει στο διάβα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.