Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Το Σλουρπ είναι γελοίο...

Τον γελοίο πολλοί εμισησαν την γελοιότητα ουδείς
Η μάταιη επίμονη προσπάθεια σας να αμαυρώσετε τη φήμη δημοσίων προσώπων της Πιερίας πάει κατά διαόλου.
Αλλάξτε τακτική !.γιατί έτσι....."χαιρέτα μας τον πλάτανο"...
Το κάθε "τίποτα" απ' το "πουθενά" σχολιάζει...!
Οι Πιεριείς είναι συνειδητοποιημενοι και αντιλαμβάνονται τα ψευτοσλουρποδημοσιεύματα με τα χαιρέκακα σχόλια και την επιτηδευμένη προσπάθεια να αλιεύσουν προσοχή και χρήματα!.Βρήτε άλλο τρόπο να χτυπήσετε την αφραγκιά σας.!
Εκτός φυσικά αν ο αρχικος σας στοχος ήταν να γελοιοποιηθείε τοτε συγχαρητηρια τον πετυχατε!
ΓΕΛΟΙΟΙ.
eistegeloioi@hotmail.gr

slourpxion.blogspot.com Κάθε άποψη είναι σεβαστή και καλοδεχούμενη. Παραδεχόμαστε οτι είμαστε γελοίοι, αλλά εμείς τουλάχιστον ξέρουμε τί είμαστε και αυτό που είμαστε το δείχνουμε.
Δεν έχουμε θίξει κανένα πολιτικό πρόσωπο, αντίθετα προβάλουμε τις μεγάλες δυνατότητες που έχει. Δεν θεωρούμε "θίξιμο" την επισήμανση των ορθογραφικών λαθών τους, αυτά φροντίζουν να θίξουν από μόνα τους τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.
Οι αφραγκιές μας δεν καταπολεμούνται με τίποτα, δυστυχώς όλοι οι υποψήφιοι προτιμούν άλλα μπλογκ για τις καταχωρήσεις τους, τα οποία δεν τους γλείφουν!
Δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ οτι ένας από τους στόχους μας ήταν "να γελοιοποιηθούμε", αλλά αν όπως λες τα έχουμε καταφέρει, αυτό μας ικανοποιεί, διότι δείχνει οτι έστω για αυτό είμαστε ικανοί. Άλλοι είναι ανίκανοι ακόμα κι αυτό  να καταφέρουν μόνοι τους.
Σε ευχαριστούμε για την κριτική σου, αλλά θα μας επιτρέψεις να την γράψουμε εκεί που δεν πιάνει... σάλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.