Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Σας ευχαριστούμε για το ευρύ δίκτυο ποδηλατοδρόμων

Ποδηλάτες σε δράση, φίλοι και υποστηρικτές του Ασυμβίβαστου, με την ποδηλατοπορεία ευχαρίστησαν το Δήμο Κατερίνης για το μεγάλο δίκτυο ποδηλατοδρόμων που κατασκεύασε
Μια μεγάλη συγκέντρωση (αυτό που λέει το pieria-gr πλήθος κόσμου) οι ποδηλάτες της Κατερίνης, ευχαρίστησαν τη δημοτική αρχή (και όλες τις προηγούμενες) για την ευαισθησία που δείχνουν στο πιο οικολογικό μεταφορικό μέσο, το ποδήλατο.
Οι εκατοντάδες ποδηλάτες, περπάτησαν τα χιλιόμετρα των χιλιομέτρων ποδηλατοδρόμων που υπάρχουν στην πόλη, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στο μεγάλο έργο που έχει συντελεστεί στην Κατερίνη, στον τομέα αυτό.
Όλοι ήταν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, διότι ζουν και κινούνται με το ποδήλατό τους με ασφάλεια και γρήγορα.

Ὰλλη άποψη βέβαια, έχει η Εθελοντική Ομάδα, η οποία διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα αναφέρει σε ανακοίνωσή της για την ποδηλατοπορεία, τα εξής αναληθή και πέρα από κάθε πραγματικότητα:
Μεγάλη ποδηλατοπορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες στην πόλη της Κατερίνης. Περίπου 500 ποδηλάτες, όλων των ηλικιών, κατέκλυσαν το πρωί της Κυριακής την κεντρική πλατεία της πόλης και στις 11:00 ξεκίνησε ένα μεγάλο κομβόι με κατεύθυνση προς την Παραλία Κατερίνης. 
Με κουδουνίσματα και σφυρίχτρες οι πολίτες αποδοκίμασαν, για μια ακόμη φορά, την πολιτική όλων των δημοτικών αρχόντων των τελευταίων δύο δεκαετιών, αλλά και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι με την πλήρη αδιαφορία τους για το φιλικό αυτό και συμφέρον μέσο μεταφοράς, κατάφεραν το ακατόρθωτο: Σε μία τελείως επίπεδη πόλη, όπως η Κατερίνη, σήμερα, δεν έχει υπάρχει ούτε ένας σεσημασμένος ποδηλατόδρομος. Το σήμα του ποδηλάτη, ως σήμα κυκλοφορίας, είναι παντελώς άγνωστο στους πολίτες της Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.