Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

…αποκλειστικά για τον Σλούρπ from Brussels

Για δες χάλι στις Βρυξέλλες! Στην καρδιά της Ευρώπης! Εκεί που το χρήμα ρέει άφθονο! Κοίτα να δεις, με τι υλικά χτίζουν οι φτωχομπινέδες οι Βέλγοι τους κυκλικούς τους κόμβους! Και τι; Στη μέση, αγριόχορτα και κάτι λουλουδάκια της πλάκας. Ούτε μια ελιά 150 χρόνων, ούτε ένας φοίνικας, ρε παιδί μου! Τελικά, αυτούς η οικονομική κρίση τους έχει χτυπήσει πολύ άγρια!  Μάλλον δεν βρίσκουν ούτε δανικά.

Αμ, δε το άλλο; Δεν ντρέπονται, στον 21ο αιώνα, ακόμη και στα πεζοδρόμια των Πανεπιστημίων τους, να χρησιμοποιούν τσιμεντόπλακες! Καλά, που ζουν ρε παιδί μου; Δεν άκουσαν τίποτα για τους οικολογικούς κυβόλιθους του Σάββα; Ρε, για στείλτε τους τις δικές μας πανεπιστημιακές μελέτες, μπας και περπατήσουν επιτέλους σε κανένα πεζοδρόμιο της προκοπής! Άσε, εδώ τρελάθηκα τελείως! Κοίτα ρε συ, τι στοκάρει ο άνθρωπος! Ε, αυτοί είναι ντιπ για ντιπ για δέσιμο! Ελάτε ρε εδώ να δείτε οικολογικά πεζοδρόμια, να σας φύγει το καφάσι! Αυτούς τους αρμούς οι εργολάβοι, κατ΄ εντολή του ασυμβίβαστου, τους αφήνουν αστοκάριστους για να φυτρώσει κανένα χορταράκι. Πολυχρηστικά, οικολογικά πεζοδρόμια. Γκέγκε; Αφήνεις επίτηδες μεγάλο αρμό, αστοκάριστο, φυτρώνει χορταράκι και έτσι ρίχνεις τη θερμοκρασία το καλοκαίρι κατά 3,5 βαθμούς στην άσφαλτο.
 
Άσε που ο φλώρος κρατάει και δεύτερο μυστρί στο αριστερό χέρι για να μην πέσει λίγη λάσπη στον υπόνομο! Ε, και; Χεστήκαμε!
Έλα παλικάρι μου να δουλέψεις σε καμία από τις εργολαβίες μας, για να δεις πως τρώει πίσσα ο υπόνομος. Εδώ φίλε, η δουλειά πρέπει να «φεύγει». Ο εργολάβος έχει να πάει και αλλού. Κατάλαβες; Σιγά να μην πληρώσει μεροκάματα για τέτοιες σαχλαμάρες!

slourpxion.blogspot.com Φίλε Σλουρπιστή, σε ευχαριστούμε για το ταξιδιωτικό σου αναλυτικό σου ρεπορτάζ. Από τα λεγόμενά σου, γίνεται εμφανής η εργατικότητα και ο σχεδιασμός της διοίκησής μας. Προτείνω να «δέσουμε με συμβόλαιο» τον καταπληκτικό δήμαρχό μας και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, μην τυχόν και μας την πέσουν τίποτα Ευρωπαϊκές πόλεις και μας τους πάρουν μεταγραφή... Και τί θα κάνουμε χωρίς αυτούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.