Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Η Μυδοχαρά, το ακτινίδιο και ο Φουρνιαδιοκτόνος

Ταχυπαλμία προκάλεσε  στο στρατόπεδο του Ασυμβίβαστου η παρουσία του επί 30 χρόνια καλλιτεχνικού διευθυντή – και όχι μόνο- της Επιδαύρου της Βορείου Ελλάδας Γιώργου Φουρνιάδη, στην ομιλία του Μηλιώτη στον Σβορώνο. Οι ταχυπαλμίες γρήγορα έδωσαν τη θέση τους σε ένα μίνι εγκεφαλικό, όταν ο γνωστός σκηνοθέτης - ηθοποιός πήρε το μικρόφωνο και εκθείαζε τον Μηλιώτη.
Αναγνωρίζουν άπαντες το συγκριτικό πλεονέκτημα που αποκτάς όταν έχεις την στήριξη αυτού, που έφερε στην Πιερία το ακτινίδιο και τη φράουλα και καθιέρωσε τη Μυδοχαρά στο Μακρύγιαλο. Ο Σάββας διαθέτει βέβαια αντανακλαστικά. Έτοιμη και στοχευμένη την έχει την απάντηση.
Σε επόμενη ομιλία του θα τον προλογίσει ο Ιάκωβος του Φεστιβάλ, γνωστότερος και ως Φουρνιαδιοκτόνος. Η παρουσία του βαμπίρ του πολιτισμού της Πιερίας σε ομιλία του Σάββα θα φέρει την κατάσταση στα ίσα της εκτιμούν πηγές από το επιτελείο του ασυμβίβαστου.
 Αυτή θα είναι η 5678998467η κίνηση ματ του Σάββα, καθώς αναμένεται να παροπλίσει τον Γιώργο στα καπνοχώραφα του Σβορώνου. 
Ο δημοφιλής σκηνοθέτης, δεν θα μπορέσει έτσι ούτε τον Μηλιώτη να στηρίξει, αλλά ούτε να ανεβάσει τη Γκόλφω, που ετοίμαζε ως πρόταση για τα  Αικατερίνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.