Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Με λέμβο στην Περιφέρεια και σήμα "Δεν πληρώνω"

Νικολάκη μέσα το κουπί! Και βάρκα με σήμα Δεν πληρώνω
Κύριε Σλουρπ
Γράψατε χθες: Διακρίνουμε μια επιθετικότητα έναντι του Ασυμβίβαστου και των λοιπών υποψηφίων; Μάλλον δεν επισκεφθήκατε τον υπέροχο ποδηλάτόδρομο στο Πέλεκας Χίθροου.
Εμείς είμαστε κατά των αποκλεισμών! Κρίμα, διότι τόσα χρήματα διέθεσε ο Νίκος Μακρίδης για να αγοράσει ποδήλατο, ώστε να μπορεί να είναι σ' αυτήν την εκδήλωση!

Συμφωνούμε απόλυτα με τα γραφόμενά σας. Ποτέ άλλωστε δεν κρύψαμε τα ιδιαίτερα συναισθήματά μας για τον μεγάλο αυτό άντρα της πολιτικής. 
Όσο για εσάς, κύριε Σλουρπ, αναγνωρίζουμε μεν το έργο σας στον τομέα της διαδικτυακής πληροφόρησης και τις ιδιαίτερες ικανότητές σας (θεέ μου, τι παλαμάρι είναι αυτό), αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είστε εκτός θέματος! Προφανώς τελείτε κι εσείς υπό πλήρη σύγχυση!

Σας ενημερώνουμε λοιπόν για να γνωρίζετε:
Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στις 10:30 στην Κεντρική Πλατεία της Κατερίνης, θα διεξαχθεί ποδηλατοπορεία και όχι αγώνας κωπηλασίας.
Όλα όσα γράφετε για τον αναδυόμενο πολιτικό αστέρα στο νομό μας είναι αναληθή και έχουν ως στόχο την παραπληροφόρηση των αναγνωστών. Άκου, αγόρασε ποδήλατο ο Νίκος!
Ο τέως καταδρομέας Νίκος Μακρίδης απέκτησε πρόσφατα 6θέσια λέμβο και κωπηλατεί νυχθημερόν για το καλό της Πιερίας! Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, χρέη «καπετάνιου της ξηράς» έχει αναλάβει η κυρία Μαυρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.