Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Οι ψηφοφόροι μου; κλάιν μάιν...

Αυτήν την καρέκλα, ποιος θα την πάρει;
Στέλιο Μπουσνάκη, αν δεν απατώμαι έως το τέλος του 2010 θεωρείσαι Δημοτικός Σύμβουλος του κοντού. Έως τότε, έχεις περιθώριο να ξεκαθαρίσεις δημόσια, αν σε ένα τόσο σημαντικό θέμα(συ είπας στα μέσα ενημέρωσης), όπως το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, ισχύει η προ μηνών κατηγορία που εξαπέλυσες στον ασυμβίβαστο για ανυπαρξία διαβούλευσης με τους φορείς.
Θυμάσαι; Τότε, που ως άλλος Τσε Γκεβάρα έπαιρνες τα μέλη του συνδυασμού που εκπροσωπείς και αποχωρούσες από το συμβούλιο! Προχθές το θέμα συζητήθηκε και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν διάβασα πουθενά για το αν ισχύει η πρώην ή έχεις νέα θέση επί του θέματος.
Πληροφορήθηκα μόνο, ότι εν τω μεταξύ πήρες και εσύ θέση στο ψηφοδέλτιο του ασυμβίβαστου. Σε συγχαίρω για την σταθερότητα των θέσεων σου και για την άποψη κλάϊν μάϊν που φαίνεται να έχεις για πρώην, νυν και πιθανόν αυριανούς ψηφοφόρους σου…
SAVVAVLAVIS

slourpxion.blogspot.com Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα οτι ο πρώην αντιδήμαρχος (επι Αμοιρίδη) και στέλεχος της Νου Δου είδε το μεγάλο έργο του Ασυμβίβαστου και βάζοντας πάνω από τις προσωπικές του φιλοδοξίες το καλό της πόλης, αποφάσισε να τον στηρίξει με όλο το πολιτικό βάρος που διαθέτει.
Είναι τόσο απλά τα πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.