Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

WELL…..πανστρατιά και ο Theofilos

Θεόφιλος - Ο μόνος δήμαρχος που εκλέχθηκε επειδή δεν τον ήξεραν! Για αυτό όταν τον έμαθαν...
Άλλοι κάνουν παρασκηνιακή πανστρατιά στο ΠΑΣΟΚ ενισχύοντας την υποψηφιότητα Μηλιώτη. Άλλοι πάλι προτιμούν το προσκήνιο. Καλή ώρα όπως ο κεντρώος βουλευτής των sixties και ΠασοκοΔήμαρχος των eighties Θεόφιλος Καμπερίδης.
Στην στάση του αυτή συνέβαλε σίγουρα, η μακροχρόνια παραμονή του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Άλλος αέρας, άλλη νοοτροπία βλέπετε. «Well, στο America, στην local αυτοδιοίκηση, οι κομματικές πεποιθήσεις πρέπει να μένουν στην άκρη» φέρεται να δήλωσε στο pieria gr, o αγαπητός Θεόφιλος.
«Well, my friend Theofilos, αυτό είναι μιας πρώτης τάξεως δικαιολογία για το supporting του Σάββα και για το συγκινητικό visiting της οικογενειακής συγκέντρωσης του ασυμβίβαστου» θα έλεγα εγώ.
SAVVAVLAVIS
 
slourpxion.blogspot.com Ένας ακόμη, από τους πολλούς υποστηρικτές του δημάρχου μας σε Ευρώπη και Ελλάδα, είναι ο πρώην δήμαρχος, Θεόφιλος Καμπερίδης ή αλλιώς Σαββόφιλος ή Μικροφωνόφιλος ή Φωτογραφόφιλος.
Εμείς φίλε SAVVAVLAVIS "γλείφουμε" ανοιχτά τον Θεόφιλο, αφού είναι ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος που ζούσε στο Αμέρικα και έγινε δήμαρχος, μόνο και μόνο επειδή τον στήριζε το ΠΑΣΟΚ. Τώρα βέβαια, λέει οτι τα κόμματα πρέπει να μένουν έξω από την αυτοδιοίκηση για αυτό στέκεται στο πλευρό του Σάββα μας (και χωρίς να έχει βάλει κολλύριο).
Ά ρε Ζήνωνα... τους καλύτερους του ΠΑΣΟΚ έφερες στο πλευρό το Σάββα μας! Η πόλη σου οφείλει τελικά πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.