Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Μια τρισευτυχισμένη ψηφοφόρος νούμερο 3

Η συγκίνηση μεγάλη! Τα δάκρυα νοτίζουν τα κουμπιά από το πληκτρολόγιο του PC… Γίνομαι κουραστική αλλά θα το ξαναγράψω. Ένα από τα όνειρα μου ήταν να κάνω το γύρο της Αφρικής. 
Όπως αντιλαμβάνεστε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί με 250  το μήνα που είναι ο μισθός μου. Τολμώ όμως και δηλώνω, ότι οι καταπληκτικότεροι άρχοντες που πέρασαν ποτέ από τον τόπο αυτό , είναι σε θέση να κάνουν πραγματικότητα ακόμη και αυτό, το πιο τρελό όνειρο! 
Και εξηγώ. Η ασύλληπτη σύλληψη για την διαμόρφωση και τα βελτιωτικά έργα στον οδικό άξονα της πόλης, σε συνδυασμό με τους εκατοντάδες κανίβαλους, που αναπτύσσουν λόγου χάρη ταχύτητα μέσα σε ζώνες με σχολικά συγκροτήματα, μεταφέρουν νοερά τον δημότη- ψηφοφόρο- οδηγό ΙΧ  σε άλλες ηπείρους. Το όνειρο συμπληρώνεται με τον χρόνο αναμονής, των οδηγών των ΙΧ, που για μια διαδρομή 7-8 χιλιομέτρων την διανύουν με μέσο όρο χρόνο 30-40 λεπτά! Η διαδρομή αυτή καλύπτει ένα μεγάλο κύκλο στο κέντρο  κυρίως της πόλης, με τους οδηγούς να έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Κατερίνης. Να κάνουν έρευνα αγοράς (τόση ώρα σταματημένοι στην κίνηση όλο και κάποιο εμπορικό κατάστημα θα παρατηρήσουν). 
Όλα αυτά, με μεταφέρουν νοερά στην ήπειρο της Αφρικής και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.
Σας ευχαριστώ.
Με εκτίμηση μια τρισευτυχισμένη ψηφοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.