Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Σλουρπιστης για σλουρπ, κυκλικό κόμβο και... νέους δρόμους

Καλησπέρα "σλουρπ", καλά που υπάρχεις και εσύ και γελάμε. Ειλικρινά.
Ευχαριστώ για τις αναρτήσεις σου και για το χιούμορ σου.
Και κάτι ακόμη: O ασυμβίβαστος δήμαρχος της πόλης,που φρόντισε παντού στην πόλη να μας φτιάξει κυκλικούς κόμβους, εκεί στο ΚΤΕΛ, που για μένα είναι το πιο επικίνδυνο σημείο της πόλης, γιατί δεν έκανε κυκλικό κόμβο ?
Μήπως ετοιμάζει οκτάγωνο εκεί ?

Υ.Γ. Στην αρχή της Οδού Μαρτίου απο το μεσημέρι σήμερα έχει σπάσει ο σωλήνας και τρέχει το νερό μέσα απο την φρεσκοστρωμένη άσφαλτο (θα πρέπει να ξανανοίξουν το σημείο δηλαδή)Το θέαμα είναι μοναδικό. Οι καταστηματάρχες τηλεφώνησαν στην ΔΕΥΑΚ αλλά ... "πέρα βρέχει..."
Πρ.Πα.
slourpxion.blogspot.com Φίλε σλουρπιστή, η αλήθεια είναι οτι χρειαζόμασταν ένα καλό σλουρπ, για να συνεχιστεί καλά η μέρα μας, η οποία δεν ξεκίνησε και με τις καλύτερες προϋποθέσεις.
Όσο για τον "οκτάγωνο" κόμβο στα ΚΤΕΛ, πρέπει να ξέρεις οτι ειδικά σε εκείνο το σημείο η φανταστική διοίκησή μας, θα κάνει διόροφο κόμβο! Είναι νέα πατέντα οπου ο κόμβος θα είναι πολυχρηστικός. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο που θα σου πούμε, είναι οτι θα κατασκευαστεί και θα εγκαινιαστεί την ίδια μέρα με το πολιτιστικό κέντρο που θα γίνει στην περιοχή!
Για το υστερόγραφό σου, δεν υπάρχει κανένα σχόλιο. Το θεωρούμε ατυχές και κακοπροαίρετο! Αποκλείεται αυτή η διοίκηση να έχει κατασκευάσει έργο, χωρίς να έχει κάνει πρώτα όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις κάτω από την άσφαλτο. Αυτά γίνονταν μόνο επί άλλων διοικήσεων που ήθελαν "τάχα μου" να παρουσιάσουν κάποιο έργο. Καλό είναι, οι καταστηματάρχες να μην τηλεφωνούν στην ΔΕΥΑΚ και να μην της κάνουν φάρσες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.