Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Χαιρέτα μας τον Πλάτανο

Γειά σου Σλούρπ,
ελπίζω να μην στεναχωρήθηκες απο την ανάλυση του κυρίου ή της κυρίας "Είστε Γελοίοι."
Μόνο μου φαίνεται παράξενο πώς αυτός ο κύριος/η κυρία μπορεί να έχει άποψη για την Πιερία,αφού πρώτη φορά ακούω τέτοιο όνομα.
Κύριος/Κυρία "Είστε Γελοίοι", μάλλον τώρα θα ήρθε στην Πιερία...
Δεν τον βρίσκω στον Χρυσό Οδηγό,ούτε στο 11888.
Τυχαίο ?
Επίσης αφού  ο κύριος/κυρία Είστε Γελοίοι κατάλαβε ότι "Οι Πιεριείς είναι συνειδητοποιημένοι", τότε του χαιρετώ εγώ τον πλάτανο της Πλατείας....
Όταν υπάρχουν άνθρωποι,που μετά απο όλα αυτά που έχουν κάνει οι Έλληνες πολιτικοί τα τελευταία 30 χρόνια,τρέχουν σε εγκαίνια εκλογικού κέντρου,σαν να πάνε να προσκυνήσουν,
τώτε κύριε/κυρία "ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ" εσείς είστε γελοίος/γελοία,που λέτε τους Πιερείς ......συνειδητοποιημένους.
Συνειδητοποιημένος είναι για μένα ο άνθρωπος που μαθαίνει απο τα λάθοι του, αφήνει πίσω του το παρελθόν,προχωρά στον μέλλον,προσδοκά την πρόοδο.
Όχι να τρέχω σε εκλογικά κέντρα,σαν να είμαι στην δεκαετία του 1980,πρίν 30 χρόνια δηλαδή.
Τι είδα απο τους πολιτικούς,ειδικά απο τους "τοπικούς άρχοντες" και τι προσδοκώ να δώ ?
Την απάντηση να μας την δώσει ο/η "ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ"....
Πριτς Πριτς

slourpxion.blogspot.com Καλά, μην νομίζεις, δεν πεσαμε και να πεθάνουμε, επειδή μας είπε κάποιος γελοίους!  Εδώ άλλους τους λένε «λαμόγια» από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν χαμπαριάζουν!
Διαφωνούμε βέβαια με το β' κομμάτι του μηνύματός σου σχετικά με του τοπικούς άρχοντες και το τι προσδοκούμε! Μόνο να προσδοκούμε έχουμε, διότι το όραμά τους για την Πιερία είναι τεράστιο και το αναπτύσσουν καθημερινά με απίστευτη συνέπεια. Εμείς τους εμπιστευόμαστε και δεν θα πάψουμε να πιστεύουμε οτι είναι οι καλύτεροι στο «δούλεμα» του οράματός τους (και το δικό μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.