Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Επιλεκτικές και διακριτικές εξυπηρετήσεις ημετέρων !

 Όλοι όσοι κυκλοφορούμε στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης ξέρουμε πως τελευταίο κομμάτι που «αναδημιουργήθηκε» από την νυν δημοτική αρχή είναι αυτό της Βόρειας πλευράς. Έγινε το σιντριβάνι αποκαταστάθηκε το πλακόστρωτο και ο δρόμος (η αρχή της 16ης Οκτωβρίου)
Εκεί δίπλα στο περίπτερο μπήκε και ο κάδος ανακύκλωσης όπως ήταν και πριν τοποθετημένος. Αμ δε!
Ο κάδος εν ριπή οφθαλμού μεταφέρθηκε πιο κάτω και έμεινε ο χώρος «καθαρός» προκειμένου να έχει «καλή εικόνα» και πρόσοψη το εκλογική κέντρο της εκλεκτής αντιπεριφερειάρχου του «Ζορό» και ταυτόχρονα μακεδονομάχου («Του Μακεδόνα της καρδιάς μας», χα, χα! ) Π. Ψωμιάδη.
Λίγο πιο πέρα προς την Γ. Ολυμπίου οι είσοδοι των πολυκατοικιών κατάντησαν αποθήκες κάθε υλικού και σκουπιδοτενεκέδων. Εκεί –που μπορεί να υπάρξει και σημαντικό πρόβλημα ασφάλειας! – δεν δείχνει την ίδια σπουδή και επιμέλεια η δημοτική μας αρχή!!
Επιλεκτικές και διακριτικές εξυπηρετήσεις ημετέρων!
Χριστίνα

slourpxion.blogspot.com Όχι μόνο έχει καλή πρόσοψη το εκλογικό κέντρο της Αντιπεριφερειάρχου της καρδιάς μας, αλλά έχει και χώρο στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες. Και εδώ που τα λέμε, ποιος ψηφοφόρος δεν έχει ειδικές ανάγκες σήμερα;
Το εντυπωσιακό όμως Χριστίνα, είναι το εξής. Έστειλες το mail, εκτός από τον Σλουρπ στο lefteria, στο pieria-gr και στον politispierias... Κανένα μπλόγκ δεν το δημοσίευσε, παρότι αρέσκονται σε δημοσιεύσεις (αφιλοκερδώς πάντα). Τι να σου κάνω; Δεν είσαι υποψήφια (μάλλον) για να προβάλουν το πρόβλημά σου. Είναι βλέπεις πιο σημαντικό, αν ο Παπαχρήστος θα είναι ή δεν θα είναι υποψήφιος, αν ο Κεραηλίδης θα εκλεγεί και πόσοι «νεολαίοι» και μη αγκάλιασαν τον Μακρίδη.
Υπομονή τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.