Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Του γκουτ του μπι τρου

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Σαββατιάτικη εμφάνιση της δημοφιλούς αοιδού Έφης Θώδη σε νυκτερινό κέντρο της Κατερίνης, συνδέεται άμεσα με τον προεκλογικό αγώνα της Μάχης. Η γνωστή ντίβα ποτέ δεν ξέχασε ότι χάρη στην πάλαι ποτέ Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, υπήρξε το πιο λαμπρό αστέρι στα Πανηγύρια της Κατερίνης. 
Μόλις η Μάχη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τον ασυμβίβαστο, η Έφη το πληροφορήθηκε και έσπευσε στην Κατερίνη για να ενισχύσει την εκλογική κάθοδο της αγαπημένης της φίλης.
Παράλληλα βέβαια έγιναν και οι πρώτες συζητήσεις για το πρόγραμμα των Αικατερινείων 2011, που ήδη η πρώην Αντιδήμαρχος σχεδιάζει, αφού πιο κατάλληλο πρόσωπο να αναλάβει τις τύχες του Πολιτιστικού Οργανισμού από την αεικίνητη Μάχη, σίγουρα δεν υπάρχει.
Σύμφωνα μάλιστα με αξιόπιστες πηγές, ο σπουδαίος πολιτιστικός θεσμός θα είναι την επόμενη χρονιά αφιερωμένος στα πανηγύρια της ορεινής, πεδινής και παραθαλάσσιας Κατερίνης.
Η έναρξη θα γίνει με την Έφη Θώδη να άδει αφιλοκερδώς στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης όλες τις διαχρονικές της επιτυχίες. Στίχους από τα μελοποιημένα ποιήματα της καλλικέλαδης ερμηνεύτριας θα απαγγείλουν ντόπιοι ηθοποιοί με επικεφαλής τον Γιώργο Βατουσιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.