Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Προσοχή! Ο Ελληνάκης προκαλεί λιποθυμίες!

Βρε Σλουρπ, πες κάτι στο pieria-gr να προσέχει τι ανεβάζει.... Ξύπνησα η καημενούλα το πρωί και είπα να ενημερωθω για τα τεκταινόμενα στην όμορφη πόλη μας...και για κακή μου τύχη διαβάζω το ανεπανάληπτο cartoon "ο κύριος Eμο και ο κύριος Eλληνακης είναι εδώ". Το αποτέλεσμα? Με πιάνει τέτοιο ξεκαρδιστικό γέλιο που μου κόβεται η ανάσα... Στο τσακ γλίτωσα σου λέω! Μα καλά δεν ξέρουν οτι δεν γράφουμε τέτοια πετυχημένα αστεία πρωί πρωί? Να πεθάνουμε από τα γέλια θέλει?
Υ.Γ. Την μοναδική τεχνοτροπία του δεν θα την σχολιάσω... απλά θα πω οτι κάνει τα comics του Φρανκ Μίλερ να μοιάζουν με παιδικές ζωγραφιές... 
Nitsa Tsirta

slourpxion.blogspot.com Κατ' αρχήν αγαπητή σλουρπίστρια, χαιρόμαστε που εμπιστεύεσαι την πρωινή σου ενημέρωση στο pieria-gr. Καμιά φορά το τίμημα της καλής ενημέρωσης και του ακόμη καλύτερου χιούμορ είναι και αυτό: να σου κόβεται η ανάσα.
Εμάς πάλι μας κόβει την ανάσα το μεγάλο έργο της καταπληκτικής και ανεπανάληπτης διοίκησης του Δήμου Κατερίνης, που τόσο διακριτικά προβάλλεται από το pieria-gr. Και ξέρεις δεν γελάμε καθόλου, γιατί αυτό το έργο το βλέπουμε καθημερινά! (ε με λίγο κολλύριο παραπάνω, αλλά το βλέπουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.