Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο στον ουρανό της Κατερίνης!

Δεν είναι ο υπερόδιος φωτισμός του Δήμου διαβεβαιώνουν οι επιστήμονες

Μία επαγγελματική φωτογραφία του pieria gr, που κατέγραψε την παρουσία και παραμονή ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου εδώ και μήνες στην οδό 16ης Οκτωβρίου στην Κατερίνη, μελετούν ειδικοί, ευελπιστώντας να διαπιστώσουν την προέλευσή του.
Το ιπτάμενο αντικείμενο που εμφανίστηκε στον κατερινιώτικo ουρανό αργά το βράδυ, στα μέσα του καλοκαιριού δεν είναι ο υπερόδιος  φωτισμός του Δήμου Κατερίνης, όπως  διαβεβαιώνει(προφανώς),για να μην προκαλέσει πανικό το pieria gr.
Αρχικά, φαινόταν σαν άστρο, ωστόσο μετά από ώρα, φάνηκε να κάνει ελιγμούς πριν σταθεροποιηθεί μόνιμα στο οπτικό πεδίο των “αυτόπτων μαρτύρων”.
Όπως μάλιστα ισχυρίζονται έγκυροι επιστημονικοί κύκλοι δεν είναι η πρώτη φορά, που κάτοικοι ή επισκέπτες στην Κατερίνη, έχουν δηλώσει πως έγιναν μάρτυρες «επίσκεψης» ΑΤΙΑ.
Το Μάιο του 2009, γύρω στα μεσάνυχτα μίας καλοκαιρινής νύχτας, επιβάτις τραίνου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Λιανοκλάδι – Κατερίνη, είχε και πάλι καταγράψει με την κάμερά της, ένα UFO (ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου προέλευσης) στο ίδιο πάνω κάτω σημείο.
Και παλαιότερα έχουν καταγραφεί ανάλογες εμπειρίες, όλες κοντά στο Δημαρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.