Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Η πλατεία Ευκαρπίδη μετατρέπεται σε υπόγειο, πολυεπίπεδο parking ποδηλάτων

Το σχέδιο είναι, οι ποδηλάτες να αφήνουν τα ποδήλατα στο υπόγειο πάρκιγκ και από εκεί να παίρνουν για τις μετακινήσεις τους δωρεάν, ένα αυτοκίνητο για να κάνουν μούρη στον πεζόδρομο
Είδηση βόμβα! Ο Ασυμβίβαστος με μια κίνηση checkmate «πετάει» όλους τους πικρόχολους ποδηλάτες-επικριτές του στο καναβάτσο!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, την 24η Οκτωβρίου 2010, την ημέρα της μεγάλης ποδηλατοπορείας που ετοιμάζουν οι φορείς της Κατερίνης  ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την παντελή έλλειψη υποδομών που αφορούν το ποδήλατο στην πόλη μας, ο μεγαλύτερος δήμαρχος όλων των εποχών θα ανακοινώσει ένα μοναδικό έργο: Η πλατεία Ευκαρπίδη μετατρέπεται σε  υπόγειο, πολυεπίπεδο parking ποδηλάτων
Πρόκειται για μια μελέτη, η οποία έχει εκπονηθεί από πανεπιστημιακό team διακεκριμένων επιστημόνων, οι οποίοι εργάζονται εδώ και τρία χρόνια για την υλοποίηση του μεγάλου αυτού οράματος. Πρόκειται για το πρώτο υπόγειο parking στην Ευρώπη, με 2.000 θέσεις ποδηλάτων, το οποίο θα έχει κυκλικό σχήμα, ως συνέχεια των κυκλικών κόμβων που κοσμούν πλέον την πόλη της Κατερίνης.  
Φωτορεαλιστική απεικόνιση ως flash animation θα αναρτηθεί την ίδια μέρα στην ιστοσελίδα του Δήμου.

slourpxion.blogspot.com Το επόμενο βήμα είναι, να κάνει μια μεγάλη μαρίνα στην Παραλία (που με το καλό έρχεται στο Δήμο Κατερίνης), διότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση... δεν έχουμε πού να βάλουμε τα σκάφη μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.