Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Τιμή και δόξα στους νικητές: Θανάσης Λιακόπουλος

Ο αντιδήμαρχος έργων, αναδείχθηκε πρώτος των πρώτων, "ταΐζοντας με τη σκόνη του" ιστορικές φυσιογνωμίες του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης. Ο Θανάσης Λιακόπουλος με τους 4.500 (και πλέον) σταυρούς που έλαβε, απέδειξε οτι η εργατικότητα ανταμείβεται. Αυτό το νούμερο φαντάζει ακόμα μεγαλύτερο, αν αναλογιστούμε εμείς οι απλοί θνητοί, οτι δεν είχε την υποστήριξη κανενός νυν ή πρώην βουλευτή. (τα περί στηρίξεως του, από τον πρώην Πιεριέα υφυπουργό είναι μύθος.Εξάλλου ο κ. Κωνσταντόπουλος έριξε όλο το βάρος του στην εκλογή του Κώστα Δημόπουλου, καταφέρνοντας με άνεση να τον βγάλει δεύτερο!)
Παρόλα αυτά, οι περίπου 36.857 φωτογραφίες του κ. Λιακόπουλου οι οποίες κόσμησαν τα έντυπα της Πιερίας κατά την διετή θητεία του, αποδείχθηκαν υπερβολή σε σχέση με τις ψήφους που έλαβε. Και οι 20 χιλιάδες φωτογραφίες θα έφταναν για να του δώσουν την πρωτιά!
Για τη νέα του θητεία του ευχόμαστε καλές φωτογραφίσεις! Και κυρίως έργο! (κι ας είναι και πεζοδρόμια με οικολογικούς κυβόλιθους! Δεν μας πειράζει καθόλου! Μια χαρά παρκάρουν και σε κυβόλιθο τα οχήματά μας!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.