Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Αγκαλιασμένη και για πάντα τρελαμένη!

Όλη η Πιερία μια αγαπημένη οικογένεια είναι το «μότο» της ΚΕΠΟ Πιερίας (ξέρετε ποιας! αυτής την οποία απαρτίζουν πρώην νεολαίοι κομμάτων και δημιουργήθηκε λίγο πριν τις εκλογές για την αυτοδιοίκηση με πρόεδρο τον ανυπέρβλητο περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Μακρίδη)
Το μότο πάντως είναι ξεπερασμένο, αφού από χρόνια η Πιερία είναι μια αγαπημένη αγκαλιά. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καθημερινά αγκαλιάζονται μεταξύ τους από την βαθιά εκτίμηση που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Την ίδια εκτίμηση τρέφουν για τους συναγωνιστές τους και στη Νέα Δημοκρατία του νομού. Είναι γνωστές άλλωστε οι άριστες σχέσεις που διατηρούσε ο Πολύζος με τον Καρπούζα, ο Κωνσταντόπουλος με τον Κουκοδήμο και πάει λέγοντας.
Μάλιστα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Σλουρπ, λόγω των πολύ θερμών αγκαλιών που ανταλλάσσουν τα πολιτικά πρόσωπα του νομού μας μεταξύ τους, εμπεδώνοντας πρωτόγνωρο οικογενειακό κλίμα, η ΚΕΠΟ αναμένεται να τους τιμήσει σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, απονέμοντας τους τον «χρυσό σουγιά», ένα χρηστικό αντικείμενο σε περίπτωση που τους πιάσει κρίση αυτογνωσίας και αποφασίσουν να μας απαλλάξουν κάνοντας πολιτικό χαρακίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.