Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Κάτι ξέραν οι πρόγονοι μας!

Ιδιαίτερη βαρύτητα στο κάψιμο του καλικάντζαρου, αναμένεται να δώσει φέτος η δημοτική αρχή Κατερίνης. Το οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει τους Κατερινιώτες, φαίνεται να απασχολεί νυχθημερόν το δήμαρχο μας.
Για το λόγο αυτό, κατόπιν ενεργειών του, το κάψιμο του καλικάντζαρου θα γίνει σε κάθε γωνιά, πλαγιά και λόφο του νέου δήμου, ώστε οι δημότες να έχουν την ευκαιρία, έστω και για μια βραδιά το χρόνο, να ζεστάνουν το κοκαλάκι τους τζάμπα, αφού δεν φαίνεται να τους περισσεύουν όβολα για πετρέλαιο.
Επιπλέον, οι εστίες θα δημιουργήσουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα (για τους ερωτευμένους), ενώ πού ξέρετε όλο και κάποιος «Νέρωνας» μπορεί να εμπνευστεί κανένα αριστούργημα (και να προστεθεί στην Ένωση των Συγγραφέων Κατερίνης)
Η απόφαση θα οριστικοποιηθεί, μόλις ολοκληρωθεί η μελέτη που ανατέθηκε από το Δήμο Κατερίνης στο ΑΠΘ, ώστε να συνεκτιμηθούν οι τυχόν επιπτώσεις στον ατμοσφαιρικό αέρα της πόλης, από την εκτεταμένη καύση των κούτσουρων.
Πάραυτα θα ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα, όχι από μας, αλλά από τον politis που είναι σε όλα πρώτος! (και κυρίως σε επισκεψιμότητα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.