Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Δήμαρχος παρεισφρύει στον κλάδο των φωτογράφων

Άσε κάτω τη μηχανή!
Με έκτακτο κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσαν σήμερα, τα σωματεία φωτογράφων και μπλογκεράδων Ν.Πιερίας εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την φωτογράφηση της ορκωμοσίας του Δημοτικού συμβουλίου Πύδνας-Κολινδρού, από τον Δήμαρχο Μεθώνης Kώστα Αβραμίδη.
 Την αποκάλυψη της παράνομης ενασχόλησης του Δημάρχου με το συγκεκριμένο αντικείμενο έφερε στο φως - ποιο άλλο;- το πάντα αξιόπιστο και έγκυρο lefteria. Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
«Αιδώς κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τα  περισσότερα μέλη μας έχουν αλλάξει επάγγελμα. Το μέλλον το βλέπουμε ζοφερό. Φοβόμαστε ότι σε λίγα χρόνια θα είμαστε οι μισοί από σήμερα. Καταλαβαίνετε ότι τα μέλη μας επιβαρύνονται με τεράστια έξοδα μεταφοράς, εμφάνισης φιλμ, διακίνησης του έργου μας κλπ. Δεν δεχόμαστε κλάδους, όπως π.χ των Δημάρχων να έχουν παρεισφρήσει στο επάγγελμα και πατώντας ένα κουμπί, τάχα από χόμπυ, να μας παίρνουν τη δουλειά.
Καταδικάζουμε τη σημερινή φωτογράφηση της ορκωμοσίας του Δημοτικού συμβουλίου Πύδνας-Κολινδρού από τον Δήμαρχο Μεθώνης Κώστα Αβραμίδη ως μια αποτρόπαια πράξη και ένα απτό παράδειγμα της δεινής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος μας.  Αφήστε τις φωτογραφίες για τους ειδικούς. Στο κάτω – κάτω εμείς κλέφτες θα γίνουμε;»

slourpxion.blogspot.com Δεν μας έφταναν οι δικηγόροι, δεν μας έφταναν οι δάσκαλοι (και κυρίως εκείνοι με το κωμοδινί μαλλί), δεν μας έφταναν οι περιφερειακοί σύμβουλοι, τώρα έχουν παρεισφρήσει στον κλάδο μας και οι δήμαρχοι! Άντε να τους συναγωνιστούμε εμείς οι κοινοί θνητοί με μια απλή γλωσσίτσα που διαθέτουμε όλο κι όλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.