Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η αντιδημαρχία κύκλους κάνει

Διέρρευσε η πρώτη είδηση για τις Αντιδημαρχίες στην Κατερίνη. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές (μα τη γλώσσα μου τη μοσχαρίσια!) πρόκειται να συσταθεί Αντιδημαρχία Νησίδων και  Κυκλικών Κόμβων.
Αντικείμενο της Αντιδημαρχίας θα είναι η συντήρηση των κόμβων και των νησίδων, αλλά κυρίως η άμεση ανταπόκριση της νέας δημοτικής αρχής στα εκατοντάδες αιτήματα δημοτών για κατασκευή κυκλικών κόμβων σε διάφορα μεγέθη, ακόμα και έξω από το σπίτι ή το μπαχτσέ του κάθε δημότη.
 Πιο προχωρημένες φωνές μιλούν για την ανάγκη υιοθέτησης του συγκεκριμένου αποτελεσματικού μοντέλου και για την διευκόλυνση των σκιέρ που κινούνται στην πίστα του χιονοδρομικού κέντρου στο Ελατοχώρι, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τις πρώτες πιλοτικές θαλάσσιες νησίδες στην Παραλία (κοντά στα θαλασσοπούλια), για την τοποθέτηση πάνω στο κύμα τραπεζοκαθισμάτων και άλλων αξεσουάρ (αιώρες, σεζ λονγκ κ.λ.π.).
Τα πρόσωπα που ερίζουν για τη θέση είναι γνωστά. Πρόκειται μια και μιλάμε για κύκλους, για δημοτικούς συμβούλους με ροπή στη γυροβολιά από συνδυασμό σε συνδυασμό και με φαβορί για την ώρα τους Λεμονόπουλο και Μπουσνάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.