Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Κολλοσιαίων διαστάσεων άγαλμα της Παρθένου Μαρίας της Πιερίας στις λαικές των τριών δήμων!

Μα τα πράσινα ταγέρ! Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο από τις πρόσφατες εκλογές είναι  η πανστρατιά στήριξης των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Πιερίας στα ψηφοδέλτια του κινήματος. Μια πανστρατιά που  έπιασε τόπο. Δεν εξελέγη κανένας Πασοκοδήμαρχος.
Αυτή η απόλυτη επιτυχία πιστώνεται από όλους τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στους λαμπρούς εκπροσώπους τους στο κοινοβούλιο και φυσικά στην αεί Παρθένο Μαρία της Πιερίας.
 Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προετοιμάζεται  πανστρατιά υποστήριξης των βουλευτών από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Σε ό,τι αφορά την αεί Παρθένο, της ετοιμάζουν γλυπτό, που θα στηθεί στις λαϊκές αγορές όλων των Δήμων του νομού.
Το κολοσσιαίων διαστάσεων άγαλμα θα φιλοτεχνήσει η γνωστή γλύπτρια Λέλα Σπάτουλα - Αλευρά. Στο ένα χέρι η Μαρία θα κρατά τσιγκελάκι πλεξίματος και στο άλλο ειδικό πλάστη, για φύλλο χωριάτικης πίτας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το περιβάλλον της δημιουργού, αν το άγαλμα διέθετε και τρίτο χέρι θα κρατούσε μπρίκι ή έστω φλιτζάνι καφέ.

slourpxion.blogspot.com: Αν και τέτοιας «στήριξης» οι ΠΑΣΟΚοι υποψήφιοι δεν θα έβρισκαν ούτε από την «Παναγία τη Δεξιά», οι πληροφορίες αναφέρουν οτι η αει Πάρθενος Μαρία του ΠΑΣΟΚ, θα μετονομαστεί προσεχώς σε «Παναγία η τριχερούσα», αφού τελικά ο καλλιτέχνης θα προσθέσει και το τρίτο (το μακρύτερο) χέρι στο «γλειφτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.