Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Η ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΤΙΚΗΣ KAI O ΤΩΝΥ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ

Ενώπιον λαού και οργανωμένου  fun club η ορκωμοσία στο Βορρά

Εκλεκτό lefteria, οφείλω να σε επαινέσω για το έγκυρο ρεπορτάζ από την ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου στο Βορρά. Όντως δεν χωρούσε το Δημαρχείο και ο όρκος δόθηκε outside. Αναμενόμενος ο συνωστισμός που προκλήθηκε. Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Jonn Tίκης της τοπικής αυτοδιοίκησης μετά τις πρόσφατες εκλογές.
Ο λαός μετανιωμένος που δεν έδωσε τη δημαρχία στον ογκόλιθο της πολιτικής και παρά το τουμπάνιασμα  από γαλοπούλες, τηγανιές, μελομακάρονα και συναφή εδέσματα δεν πήγε περπάτημα για χώνεψη, αλλά προτίμησε να τρέξει και να σφίξει το χέρι στον δημοφιλή σταρ της  Βόρειας Πιερίας. Αισθητή έκανε την παρουσία του με σημαίες και με ταμπούρλα, το οργανωμένο fun club του John.
 Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τίκης - με την στόφα του μεγάλου σταρ να τον διακρίνει πάντα- δεν έδειξε καμία πικρία για το αρνητικό αποτέλεσμα και ανταποκρίθηκε σε όλες τις επιθυμίες των θαυμαστών - θαυμαστριών του, υπογράφοντας εκατοντάδες αυτόγραφα και ποζάροντας χαμογελαστός στο φακό.
 Ο Δήμαρχος Πύδνας Βαγγέλης Πολύζος έμοιαζε κομπάρσος μπρος στην εμβέλεια του αδιαφιλονίκητου σταρ. Θορυβημένο από την εξέλιξη αυτή το περιβάλλον του Δημάρχου μαθαίνω ότι τον συμβούλεψε να απαντήσει στον Tikis λανσάροντας styling Τώνυ Bαβάτσικος, που το παίζει στα δάκτυλα, καθώς ήταν trendy στα 50s. Yπάρχουν βέβαια και οι αντίθετες φωνές που συνιστούν επιμονή στο λαϊκό στυλ Σπύρος Ζαγοραίος και οι πιο ακραίες που μιλούν για συνδυασμό Παπασιδέρη και Κιτσάκη, που δεν τον πρόδωσε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.