Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Παρά λίγο σύνδρομο στέρησης!

Με την αγωνία μας φαίνεται να παίζει το πάντα έγκυρο και αξιόπιστο lefteria, λες και δεν σέβεται το πολυπληθές αναγνωστικό κοινό του!
Τρεις μέρες σχεδόν πέρασαν, χωρίς την παραμικρή ανάρτηση φωτογραφίας ή έστω είδησης που να αφορά τον περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Παπανικολάου...
Η στέρηση μας (σχεδόν αντίστοιχη της εκτίμησης, του σεβασμού και της αγάπης που τρέφουμε για τη συγκεκριμένη εξέχουσα πολιτική προσωπικότητα του τόπου) ήταν τόσο μεγάλη, που με πάθος επιδοθήκαμε στην προσεκτική «ανάγνωση» των φωτογραφιών των τελαυταίων ημερών!
Και ω του θαύματος, ανακαλύψαμε την εν λόγω πολιτική προσωπικότητα, στα τελευταία καθίσματα (μαζί με τους κοινούς θνητούς) στο δημοτικό συμβούλιο Δίου. Δυστυχώς δεν μας ενημέρωσε το έγκυρο (πρώτο σε αναγνωσιμότητα μπλογκ του νομού) αν υπήρξε από τον περιφερειακό σύμβουλο κάποια τοποθέτηση... ξέρετε εσείς! Από εκείνες τις βαθυστόχαστες για χιονοδρομικό στον Όλυμπο, για μεταφορά της πρωτεύσουσας στη Θεσσαλονίκη ή έστω για ένα κοσμοδρόμιο παραπλεύρως του «Σκατόλακα»
Βάζαμε στοίχημα τους κωδικούς μας, οτι δεν θα έλειπε και για μια ακόμα φορά δικαιωθήκαμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.