Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Η τσιγαρίδα και η γουρουνοχαρά του Αποστόλη

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, του γουρουνόπουλο το ψήσανε και μετά το φάγανε, αν και η αρχική πρόθεσή τους είναι να δοκιμάσουν το κρέας του ωμό...
Ο φίλος μου ο Αποστόλης, κατά το διάστημα της φθινοπωρινής απουσίας μας - όπως έγκυρα μας ενημέρωνε το εκλεκτό lefteria - γύρισε όλα τα ντερλικομάγαζα  της Πιερίας και τώρα είπε να ξεχειμωνιάσει σε υπαίθρια αυτοσχέδια ταβερνεία. Επέλεξε την παλιά Χράνη, όπου αν κρίνω από το τσιγκέλι και το χασαπομάχαιρο της εικόνας, ο Αποστόλης παρακολούθησε live γουρουνοσφαγή.
 Η γουρουνοχαρά του είναι τόσο μεγάλη, που πίνει στην υγειά του Χασάπη για το  σφαχτό, που θα καταβροχθίσει εντός ολίγου. 
Όχι, δεν έχει ο Αποστόλης σχέση με κανιβαλικές συνήθειες.
 Σύμφωνα με πληροφορίες καταναλώνει την πρασοτηγανιά, όχι αμέσως μετά την σφαγή, αλλά τουλάχιστον είκοσι λεπτά αργότερα. Ο λόγος της καθυστέρησης; Δοκιμάζει πρώτα τσιγαρίδες και παράλληλα, του παίρνει κάποια λεπτά για να φουσκώσει το μπαλόνι από το έντερο του γουρουνιού. 
Εύγε Αποστόλη! Στις μέρες μας τίποτα δεν πρέπει να πάει χαμένο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.