Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Τι συμβαίνει με τις αντιδημαρχίες;

Είναι πολλοί οι σταυροί Τάκη
Μήλον της Έριδος έχει γίνει η αντιδημαρχία νεκροταφείων, την οποία καλοβλέπει ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάκης Λεμονόπουλος.
Αν και αρχικά ο κ. Λεμονόπουλος ήθελε να γίνει αντιδήμαρχος Ολυμπιακής Ακτής, Ακτής Παραλίας, Ακτής Κορινού και λοιπών θαλάσσιων τουριστικών υποθέσεων, κάτι τέτοιο ναυάγησε, αφού τελικά θα υπάρξουν θεματικές και όχι χωροταξικές αντιδημαρχίες.
Ο δήμαρχος (που όλα τα σκέφτεται) δεν έχει αντίρρηση να του αναθέσει την αντιδημαρχία νεκροταφείων, αλλά σ`αυτό το ενδεχόμενο «κλωτσάει» ο Θανάσης Λιακόπουλος, ο οποίος δεν δέχεται σε καμιά περίπτωση να υπάρχει άλλος δημοτικός σύμβουλος που να έχει υπό την επίβλεψή του, περισσότερους σταυρούς, από όσους έχει ο ίδιος!
Από την άλλη, Λεμονόπουλος θέλει ακριβώς για τον ίδιο λόγο (που δεν δέχεται ο Λιακόπουλος) να πάρει τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα, ώστε να εκμεταλλευτεί πολιτικά τους σταυρούς, αφού ως γνωστόν στη χώρα μας υπήρξαν περίοδοι που ψήφιζαν ως και οι πεθαμένοι!
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Σλουρπ, στη διαμάχη επέδρασε πυροσβεστικά (στο παρελθόν παρακολούθησε μαθήματα δασοπροστασίας) ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Παπανικολάου, ο οποίος φέρεται να είπε στον συνάδελφό του δικηγόρο Θανάση Λιακόπουλο την εξής φράση: Θανάση, άσε αυτούς τους σταυρούς στον Τάκη και θα σου πω εγώ πώς θα συνεχίσεις να βγαίνεις πρώτος, που έχω τη μαγική (πολιτική εννοείται) συνταγή.
Το θρίλερ αναμένεται να τελειώσει με την ανακοίνωση των ονομάτων (και των επιθέτων) των νέων αντιδημαρχών, από τον Σάββα Χιονίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.